Boligtilbud til internationale medarbejdere på AU

Hvordan hjælper AU med at finde bolig til internationale forskere? Hjælper vi også gæsteforskere og ph.d.-studerende? Deltag i webinaret og få svar.

Info about event

Time

Thursday 25 May 2023,  at 09:00 - 10:00

Location

Microsoft Teams

Organizer

International Staff Office

På dette webinar vil du få information om den service, som AU Housing og AU Relocation Service yder i forbindelse med at finde bolig til internationale forskere, gæsteforskere og ph.d.-studerende.

Karen Jensen, specialkonsulent i AU Housing, vil fortælle om deres generelle boligtilbud til internationale ph.d.-studerende, gæsteforskere og ansatte forskere ved Aarhus Universitet, hvordan man søger bolig gennem AU Housing og gennemgå hjemmesiden for AU Housing og AU Staff Housing Portal. 

Lisa Topelmann-Weder, International Staff and Mobility Advisor i AU Relocation Services vil fortælle om, hvordan AU Relocation Services hjælper med at finde bolig til ansatte forskere på post doc-niveau og opefter samt hvilke muligheder, der er for denne gruppe. 

Tilmelding

Tilmelding til mødet er påkrævet. Frist for tilmelding er den 24. maj. 

Tilmeld dig informationsmøde om arbejds- og opholdstilladelser

Tid og sted

Torsdag den 25. maj 2022 kl. 9:00-10:00

Virtuelt over Teams. Du modtager link på mail umiddelbart før mødet. 

Målgruppe 

Personer (fx på institutter eller i administrationen) som arbejder med udenlandske medarbejdere, ph.d.-studerende og/eller gæster. Mødet afholdes på dansk.

For spørgsmål til arrangementet, kontakt venligst Anne P. Langer, apl@au.dk 

---

Informationsmøderne afholdes om formiddagen som webinar.

Man bedes tilmelde sig til de enkelte møder.

Møderne afholdes på dansk, da de er målrettet de personer, som i det daglige hjælper de internationale medarbejdere. En lang række af emnerne tages op på engelsk som ISO-events, hvor de internationale medarbejdere udgør målgruppen.

Læs mere om informationsmøderne