Netværksmøde om forskermobilitet for administratorer

Del viden og udvikl best practices med kolleger på tværs af AU indenfor området for international forskermobilitet.

Netværksmøde om forskermobilitet den 8. november 2022. Photo: Privat foto, Michael Winther

Info about event

Thursday 16 March 2023,  at 10:00 - 13:00

Location

Konferencecentret, Richard Mortensenstuen, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C

International Staff Office

På mødet bliver du introduceret til de nyeste initiativer for internationale medarbejdere; du får mulighed for at netværke på tværs af institutter og fakulteter; og får inspiration til, hvordan du kan hjælpe dine internationale medarbejdere i det daglige.

Hovedtemaet på dette møde bliver ”de skæve ansættelser”, dem hvor medarbejderen har flere ansættelser, er bosiddende udenfor Danmark, er grænsegænger, eller på anden vis falder udenfor den klassiske internationale ansatte, der bor og arbejder udelukkende på AU. Vi kommer til at viden-dele om, hvordan vi på tværs af institutter og fakulteter arbejder med denne type ansættelser med fokus på konkrete tiltag, I kan tage med jer hjem.

Programmet annonceres i begyndelsen af februar.

Om netværksmøderne

Netværksmøderne afholdes halvårligt om formiddagen som et tre-timers-seminar. Møderne afholdes fysisk og afrundes med fælles frokost. Vært for møderne er International Staff Office (ISO)
Møderne afholdes på dansk, da de er målrettet de personer, som i det daglige hjælper de internationale medarbejdere.

Læs mere om netværksmøderne